Stichting GeefGoed - over

Als onafhankelijke, charitatieve organisatie richt GeefGoed zich op hergebruik van schoenen en textiel. GeefGoed draagt zorg voor de inzameling van alle soorten textiel en schoenen. Vóór het aangaan van de inzamelovereenkomst worden vast omlijnde afspraken gemaakt tussen gemeente, kringloopbedrijf en sorteerder. Een belangrijke doelstelling is hierbij lokaal werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Door kringloopbedrijven en/of andere sociale partners zoveel mogelijk onderdelen van het totale inzamelproces uit te laten voeren kan er lokaal extra werkgelegenheid worden gecreerd. Zo kunnen mensen worden ingezet bij de inzameling, sortering en verwerking van de ingezamelde schoenen en textiel.

GeefGoed is een stichting zonder winstdoelstelling. Het exploitatieoverschot van GeefGoed wordt grotendeels besteed aan lokale goede doelen en sociale projecten.

Belastingvrij geld aan ons schenken kan ook; GeefGoed is een ANBI erkende stichting.
U kunt uw donatie storten op de bankrekening van Stichting GeefGoed: NL86INGB0006220246 onder vermelding van 'Donatie'. Hartelijk dank!