Stichting GeefGoed - missie

Stichting GeefGoed wil:

Stichting GeefGoed onderscheidt zich door lokale belangen te dienen.
Zij streeft naar nauwe samenwerking met lokale partners zoals een sociale werkplaats en het kringloopbedrijf.
GeefGoed wil verantwoord omgaan met mens en milieu, is ambitieus en zoekt naar trends en ontwikkelingen.
Het exploitatieoverschot van GeefGoed wordt grotendeels besteed aan lokale goede doelen en sociale projecten.

Transparantie
GeefGoed werkt volledig transparant.
De jaarrekening wordt door een belastingconsulent opgemaakt en door de belastingdienst vastgesteld.
Opbrengsten, kosten, winst en gebruik van de winst door een erkende accountant officieel gecontroleerd. Dit wordt gepubliceerd op onze website. Natuurlijk hebben wij gedetailleerde en betrouwbare gegevens beschikbaar met betrekking tot de inzameling, sortering en afzet in de gehele keten.

Betrouwbaar en objectief
Dankzij onze transparante werkwijze en objectieve toetsing heeft u officiële de zekerheid dat GeefGoed een betrouwbare organisatie is en zich gegarandeerd houdt aan de doelstellingen en beleid.